ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΙ

01/12/2012

Νέο

Ελληνικό παραδοσιακό σκαρί τύπου ¨τρεχαντήρι" από ξύλα θαλάσσης, με πανί, σε μπλέ χρώμα με λευκές λεπτομέρειες.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν παραγγελίας

73,80 €

Χαρακτηριστικά

Height 46 cm
Width 50 cm
Depth 10 cm
Weight 0,251
Ξύλο YES

Άλλες πληροφορίες

Ελληνικό παραδοσιακό σκαρί τύπου ¨τρεχαντήρι" από ξύλα θαλάσσης, με πανί, σε μπλέ χρώμα με λευκές λεπτομέρειες.

Στο παρόν έργο τέχνης, η σύνδεση των στοιχείων του έχει γίνει με αδιάβροχη ξυλόκολλα και ξύλινες καβίλιες. Τα ξύλα έχουν καθαριστεί, απολυμανθεί με φυσικά υλικά και έχουν αδιαβροχοποιηθεί  με υδατοχρώματα ή βερνίκια νερού.

Τo πανι είναι κατασκευασμένα από καραβόπανο.

Προειδοποιήσεις – Προφυλάξεις:

  • Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα, μοναδικά και δεν είναι τυποποιημένα. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν εμφανίζεται ως διαθέσιμο («Σε Απόθεμα»), υπάρχει δυνατότητα επανακατασκευής του, εφόσον αυτό αναφέρεται στις πληροφορίες του («Κατόπιν Παραγγελίας»). Εάν επιθυμείτε να το παραγγείλετε, θα πρέπει να λάβετε υπόψη, ότι το τελικό προϊόν που θα προκύψει, θα διαφέρει από το αρχικό, στα σημεία όπου έχουν χρησιμοποιηθεί ξύλα θαλάσσης, φυσική πέτρα ή πλάκα Καρύστου, ανάλογα με το φυσικό χρώμα και το σχήμα τους. Επίσης, επειδή κάθε ξύλο διαφέρει ως προς το είδος, τα νερά και την απορροφητικότητά του, ενδέχεται να παρουσιάζονται διαφορές στο χρώμα, όπου αυτό έχει εφαρμοστεί.
  • Κατά τη διαδικασία κατασκευής των προϊόντων που περιέχουν ξύλινα στοιχεία, για τη συγκόλληση μεταξύ τους, έχει χρησιμοποιηθεί αδιάβροχη ξυλόκολλα και ξύλινες καβίλιες ή/και μεταλλικά συνδετήρια, όπου αυτό κρίθηκε απαραίτητο. Για το λόγο αυτό, το προϊόν θα πρέπει να φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος, άλλως υπάρχει κίνδυνος αλλοιώσεων ή/και αποκόλλησης.

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΙ

ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΙ

Ελληνικό παραδοσιακό σκαρί τύπου ¨τρεχαντήρι" από ξύλα θαλάσσης, με πανί, σε μπλέ χρώμα με λευκές λεπτομέρειες.

Write a review