ΤΑΞΕΙΔΙ 2

01/06/2012

Νέο

Ιστιοπλοϊκό σκάφος πάνω σε κύμα, από ξύλα θαλάσσης, σε φυσικό χρώμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν παραγγελίας

36,90 €

Χαρακτηριστικά

Height 13 cm
Width 19 cm
Depth 8 cm
Weight 0,600
Ξύλο YES

Άλλες πληροφορίες

Ιστιοπλοϊκό σκάφος πάνω σε κύμα, από ξύλα θαλάσσης, σε φυσικό χρώμα.

Στο παρόν έργο τέχνης, η σύνδεση των στοιχείων του έχει γίνει με αδιάβροχη ξυλόκολλα και ξύλινες καβίλιες. Τα ξύλα έχουν καθαριστεί, απολυμανθεί με φυσικά υλικά και έχουν αδιαβροχοποιηθεί  με βερνίκια νερού.

Το κύμα είναι ζωγραφισμένο στο χέρι με υδροδιαλυτά χρώματα και γι αυτό το λόγο δεν πρέπει να εκτίθεται σε εξωτερικούς χώρους. 

Προειδοποιήσεις – Προφυλάξεις:

  • Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα, μοναδικά και δεν είναι τυποποιημένα. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν εμφανίζεται ως διαθέσιμο («Σε Απόθεμα»), υπάρχει δυνατότητα επανακατασκευής του, εφόσον αυτό αναφέρεται στις πληροφορίες του («Κατόπιν Παραγγελίας»). Εάν επιθυμείτε να το παραγγείλετε, θα πρέπει να λάβετε υπόψη, ότι το τελικό προϊόν που θα προκύψει, θα διαφέρει από το αρχικό, στα σημεία όπου έχουν χρησιμοποιηθεί ξύλα θαλάσσης, φυσική πέτρα ή πλάκα Καρύστου, ανάλογα με το φυσικό χρώμα και το σχήμα τους. Επίσης, επειδή κάθε ξύλο διαφέρει ως προς το είδος, τα νερά και την απορροφητικότητά του, ενδέχεται να παρουσιάζονται διαφορές στο χρώμα, όπου αυτό έχει εφαρμοστεί.
  • Κατά τη διαδικασία κατασκευής των προϊόντων που περιέχουν ξύλινα στοιχεία, για τη συγκόλληση μεταξύ τους, έχει χρησιμοποιηθεί αδιάβροχη ξυλόκολλα και ξύλινες καβίλιες ή/και μεταλλικά συνδετήρια, όπου αυτό κρίθηκε απαραίτητο. Για το λόγο αυτό, το προϊόν θα πρέπει να φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος, άλλως υπάρχει κίνδυνος αλλοιώσεων ή/και αποκόλλησης.

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

ΤΑΞΕΙΔΙ 2

ΤΑΞΕΙΔΙ 2

Ιστιοπλοϊκό σκάφος πάνω σε κύμα, από ξύλα θαλάσσης, σε φυσικό χρώμα.

Write a review