Σχετικά με το www.SeaHeartCreations.gr:

Το www.seaheartcreations.gr είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα… είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση, μια συνολική έκθεση όλων των χειροποίητων δημιουργιών της καλλιτέχνιδας κ. Μαρίας Μπαρμπεροπούλου, εμπνευσμένες από τη θάλασσα και τη φύση.  Κάθε δημιουργία ή έργο τέχνης είναι χειροποίητο και μοναδικό και έχει κατασκευαστεί με ιδιαίτερη φροντίδα και απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον. Ειδικά για τις δημιουργίες που περιλαμβάνουν κομμάτια φυσικού ξύλου, αυτά συλλέχθηκαν με προσοχή από διάφορες ελληνικές ακτές, κυρίως της Δωδεκανήσου και της Ευβοίας, ενώ σε καμία περίπτωση δεν έχει κοπεί δέντρο για την κατασκευή τους.

Η εμπειρία αγορών από το www.seaheartcreations.gr είναι μοναδική.
Στο Sea Heart Creations κάθε δημιουργία παρουσιάζεται αναλυτικά ως προς τις διαστάσεις και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή της, ενώ ταυτόχρονα έχει γίνει ιδιαίτερη προσπάθεια προσέγγισης, με πολλαπλές και συχνά ευφάνταστες φωτογραφίες, που μαρτυρούν την ιστορία, αλλά και τη χρηστικότητα κάθε μιας από αυτές. Έτσι,  η ηλεκτρονική εμπειρία αγορών αναβαθμίζεται σε ένα υπέροχο ταξίδι στα χρώματα και τα φυσικά υλικά και πέρα από τα κλασσικά της οφέλη, γίνεται σίγουρη και ευχάριστη.

Απολαύστε ζωηρές αντανακλάσεις θάλασσας και αέρα, μέσα από τους τρισδιάστατους πίνακες, τα φωτιστικά και τα διακοσμητικά του “Nautical Art” & “Fos Creations” ή εμπλουτίστε την καθημερινότητά σας, με τη θαλασσινή αύρα που αποπνέουν τα χρηστικά αντικείμενα και οι κατασκευές του “Home Accessories” & “Fabrics”. Άλλωστε κάθε αντικείμενο, μαρτυρά την ιδιαιτερότητά του, διότι η έμπνευση για τη δημιουργία του πηγάζει, από το σχήμα που η ίδια η φύση έχει αρχικά σμιλεύσει, επιστρατεύοντας όλα τα δυνατά στοιχεία της…

Προειδοποιήσεις – Προφυλάξεις / Notifications:

  • Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα, μοναδικά και δεν είναι τυποποιημένα. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν εμφανίζεται ως διαθέσιμο («Σε Απόθεμα»), υπάρχει δυνατότητα επανακατασκευής του, εφόσον αυτό αναφέρεται στις πληροφορίες του («Κατόπιν Παραγγελίας»). Εάν επιθυμείτε να το παραγγείλετε, θα πρέπει να λάβετε υπόψη, ότι το τελικό προϊόν που θα προκύψει, θα διαφέρει από το αρχικό, στα σημεία όπου έχουν χρησιμοποιηθεί ξύλα θαλάσσης, φυσική πέτρα ή πλάκα Καρύστου, ανάλογα με το φυσικό χρώμα και το σχήμα τους. Επίσης, επειδή κάθε ξύλο διαφέρει ως προς το είδος, τα νερά και την απορροφητικότητά του, ενδέχεται να παρουσιάζονται διαφορές στο χρώμα, όπου αυτό έχει εφαρμοστεί.
  • Κατά τη διαδικασία κατασκευής των προϊόντων που περιέχουν ξύλινα στοιχεία, για τη συγκόλληση μεταξύ τους, έχει χρησιμοποιηθεί αδιάβροχη ξυλόκολλα και ξύλινες καβίλιες ή/και μεταλλικά συνδετήρια, όπου αυτό κρίθηκε απαραίτητο.  Για το λόγο αυτό, το προϊόν θα πρέπει να φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος, άλλως υπάρχει κίνδυνος αλλοιώσεων ή/και αποκόλλησης.
  •  Όσα έργα διατίθενται με ταμπλώ, έχουν επιπλέον χρησιμοποιηθεί μεταλλικά στηρίγματα από την πίσω όψη, για καλύτερη στήριξη. Το ταμπλώ είναι κατασκευασμένο από κόντρα - πλακέ θαλάσσης και ζωγραφισμένο με το χέρι, χρησιμοποιώντας υδροδιαλυτά χρώματα. Για το λόγο αυτό δεν πρέπει να εκτίθεται σε εξωτερικούς χώρους.